Archiv of news

Valentýnské saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka 1+1 ZDARMA

Oslavte Sv. Valentýna v Aquacentru Šutka a přijďte si užít romantické Valentýnské saunové ceremoniály. Ve středu 14. 2. 2018 od 15:00 do 20:00 jsme pro všechny partnerské dvojice připravili zvýhodněné vstupné 1 + 1 ZDARMA. Zároveň na vás čekají strhující saunové ceremoniály plné lásky a Valentýnské tématiky. Pro každý zamilovaný pár máme připraveny sladké dárky, zvěčnit se můžete v našem zábavném fotokoutku. Nechte se hýčkat společně se svou láskou a navštivte saunu i páru Aquacentra Šutka přímo na sv. Valentýna!

 

K svátku všech zamilovaných neodmyslitelně patří svíčky, romantická hudba, příjemný relax, odpočinek ve dvou i netradiční zážitky. To vše spojují a Vám nabízí Valentýnské saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka. Ve středu 14. 2. 2018 má pro všechny partnerské zamilované páry Aquacentrum Šutka připravený zvýhodněný vstup 1+1 ZDARMA. Zároveň se můžete těšit na romantické saunové ceremoniály na téma Láska z Karibiku, Ceremoniál srdce, Kouzelné vůně nebo tolik oblíbený Fifty shades.

Saunové ceremoniály navozují neopakovatelnou romantickou atmosféru. Profesionální saunéři pomocí víření horkého vzduchu, polévání kamenů aromatickou přírodní esencí a dalších procedur Vám představí novou dimenzi saunování.  V 15:30 a 18:15 se všichni odvážlivci budou moci předvést a ukázat svou sílu před svými drahými polovičkami. Dá jim k tomu příležitost soutěž Windstorm Master -  soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra nebo o hru beachvolejbalu v Beachklubu Ládví zdarma. V páře se můžete nechat hýčkat beauty procedurou s využitím růžového solného a zamilovaného medového peelingu.

Saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka spojují blahodárné účinky saunování,  relaxaci a odpočinek společně s výjimečným zážitkem a nevšední show. Zážitkovému saunování bude v Aquacentru Šutka vyčleněna vždy jedna sauna a jedna pára. Ostatní je funkční dle běžného provozu. Veškerý program saunových ceremoniálů je zahrnut do běžné ceny vstupného.

Bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

Back to news