Archiv of news

Jarní sobota v Aquacentru Šutka s filmem V husí kůži

Jaro je tu v plném proudu, a tak není nic lepšího, než si jej přijít užít do Aquacentra Šutka! Přijďte a užijte si neomezenou zábavu v aquaparku s filmem V husí kůži. V čase od 11:00 do 12:30 a od 13:30 do 16:00 Vás čeká bohatý program, hry, soutěže a mnoho dalšího. Dárky jsou připraveny pro všechny dětské návštěvníky. Ti nejšikovnější mohou vyhrát např. volné vstupy do areálu Aquacentra Šutka nebo kurzy beachvolejbalu od Beachklubu Ládví.

 

Oslavit příchod jara a hezkého počasí je téměř povinnost. A proč si u toho neužít zábavu a vodní radovánky v Aquacentru Šutka?! Pro malé i velké je připraven bohatý program v čase od 11:00 do 12:30 a od 13:30 do 16:00 s novým filmem V husí kůži. Děti budou moci soutěžit v chytání rybiček, chytání pírka, husích hodech při diskotéce s houserem a mnohém další. Po celé odpoledne budeme tančit a soutěžit o krásné a hodnotné ceny, a to nejen od filmu V husí kůži, ale také např. volné vstupy do Aquacentra Šutka nebo kurzy beachvolejbalu v Beachklub Ládví.

 

Malí i velcí si také mohou užít spoustu zábavy nejen v padesátimetrovém krytém bazénu, ale především v našem aquaparku, kde na ně čekají 2 tobogány, skluzavky, divoká řeka, vodopád a mnoho dalšího. Rodiče si mohou odpočinout ve vířivce a načerpat síly v našem wellness, kde jim jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

 

Neváhejte proto a přijďte si užít báječný den se svou rodinou do Aquacentra Šutka! Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

 

* děti do 12ti let mají povolen vstup pouze v doprovodu dospělé osoby, tj. osoby starší 18 let; věk dítěte do 15ti let nutno prokázat

 

Partneři akce: Beachklub Ládví, nakladatelství Mladá Fronta, nimm2, rodinný film V husí kůži

Back to news