Archiv of news

Prázdniny v Aquacentru Šutka s filmem Úžasňákovi 2

Prázdniny jsou v plném proudu a je na čase si je pořádně užít! Přijďte v sobotu
4. srpna 2018 do Aquacentra Šutka a užijte si úúúžasné léto s Úžasňákovi 2. Máme pro Vás připravené velké věci! Pro malé i velké bude po celé odpoledne připraven bohatý program. Diskotéka, lov zloduchů, trénování úžasňákovských dovedností, úžasňákovská střelnice, diskotéka a další. Soutěžit se bude o báječné a hodnotné ceny. Ti nejšikovnější mohou v soutěžích vyhrát volné vstupy do areálu Aquacentra Šutka nebo Beachklubu Ládví.

 

Léto je ve své polovině a tak je třeba jej roztočit na plné obrátky s Úžasňákovi. Co takhle zažít skvělou zábavu i překvapení v Aquacentru Šutka a užít si báječné odpoledne! Od 11:00 do 16:00 můžete soutěžit a vyhrávat zajímavé ceny v rámci našich soutěží. Dárečky budou připravené pro všechny.

Kromě bohatého programu si děti mohou užít spoustu zábavy nejen v padesátimetrovém krytém bazénu, ale především v našem aquaparku, kde na ně čekají 2 tobogány, skluzavky, divoká řeka, vodopád a mnoho dalšího. Rodiče si mohou odpočinout ve vířivce a načerpat síly v našem wellness, kde jim jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

Neváhejte proto a přijďte si 4. srpna od 11:00 do 16:00 užít báječný den se svou rodinou do Aquacentra Šutka! Program akce je zahrnut do běžné ceny vstupného.

Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

Partneři akce: film Úžasňákovi 2, Beachklub Ládví, nakladatelství Mladá fronta, Nimm2 lízátka s vitamíny

Informaci o zpracování osobních údajů společností TRADE CENTRE PRAHA, a.s., IČO 004 09 316, ke kterému dochází v průběhu pořádání akcí v Aquacentru Šutka, si přečtěte na odkazu www.sutka.eu/fotografie-na-akcich-v-prostoru-aquacentra.

Back to news