Archiv of news

Dárek pro celou rodinu - dárkový poukaz do AC Šutka

Hledáte ten pravý dárek pro své blízké? Darujte zábavu, sport i relaxaci v jednom. Dárkové poukazy do Aquacentra Šutka udělají radost malým i velkým. 

Dárkový poukaz na vstup do areálu Aquacentra Šutka (bazén, aquapark, sauny, pára) je určen k jednorázovému vstupu na dobu 60 minut + 20 minut ZDARMA jako bonus na převlečení. Dárkových poukazů je možné zakoupit více a celkový čas strávený v areálu je tak možné kumulovat. 

Dárkové poukazy můžete zakoupit ve všech typech vstupného - dospělý, senior/student, dítě i rodina. K zakoupení jsou vždy během otevírací doby aquacentra pouze na pokladně areálu Aquacentra Šutka. Dárkový poukaz je platný po dobu 6 měsíců od data zakoupení. Ceny jednotlivých typů vstupného naleznete na webových stránkách www.sutka.eu/cenik

Děti i dospělí si díky dárkovému poukazu užijí spoustu legrace především v našem aquaparku, kde na ně čekají 2 tobogány, skluzavky, divoká řeka, vodopád a mnoho dalšího. Sportovci a kondiční plavci mohou využít 50m plavecký bazén a milovníci odpočinku a relaxace si mohou odpočinout ve vířivce a načerpat síly v našem wellness, kde jim jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

Neváhejte proto a darujte báječný den plný zábavy, sportu i relaxace svým blízkým! Darujte dárkový pouka do Aquacentra Šutka!


Podmínky pro využití dárkových poukazů se řídí podmínkami uvedenými v Ceníku Aquacentra Šutka.

Back to news