Archiv of news

Předvánoční saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka

Advent už je v plném proudu a předvánoční shon také. Přijďte do Aquacentra Šutka zpomalit, odpočinout si a dopřát svému tělu zasloužený relax. Ve čtvrtek 13. 12. 2018 pořádáme v Aquacentru Šutka v letošním roce poslední předvánoční saunové ceremoniály s rozmanitou tématikou v čase od 15:00 do 20:00. Program doplní také zábavná soutěž Windstorm Master - soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra Šutka a Beachklubu Ládví. Nechte se hýčkat a navštivte saunu i páru Aquacentra Šutka!

 

Dopřejte svému tělu relax v předvánočním shonu. Navštivte saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka, a to ve čtvrtek 13. 12. 2018 a uvolněte své tělo i mysl. Saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka spojují blahodárné účinky saunování, relaxaci a odpočinek společně s výjimečným zážitkem a nevšední show. Profesionální saunéři pomocí víření horkého vzduchu, polévání kamenů aromatickou přírodní esencí a dalším procedurám Vám představí novou dimenzi saunování. 

Budou připraveny různé typy saunových ceremoniálů na témata, jako jsou Zimní inspirace, Andělé, Zimní slunovrat a další. V 15:30 a 18:15 se všichni odvážlivci budou moci předvést a vyzkoušet svou sílu v rámci soutěže Windstorm Master -  soutěže o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra. V páře se můžete nechat hýčkat beauty procedurou s využitím relaxačního a povzbuzujícího peelingu.

Zážitkovému saunování bude v Aquacentru Šutka vyčleněna vždy jedna sauna a jedna pára. Ostatní bude funkční dle běžného provozu. Program saunových ceremoniálů je zahrnut do běžné ceny vstupného.

Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

 

Informaci o zpracování osobních údajů společností TRADE CENTRE PRAHA, a.s., IČO 004 09 316, ke kterému dochází v průběhu pořádání akcí v Aquacentru Šutka, si přečtěte na odkazu www.sutka.eu/fotografie-na-akcich-v-prostoru-aquacentra.

Back to news