Archiv of news

Kouzelné jaro v Aquacentru Šutka

Jak nejlépe přikouzlit blížící se jaro? No přeci v Aquacentru Šutka! Přijďte v neděli 3. 3. 2019 do Aquacentra Šutka a společně s naším kouzelníkem přivítejme blížící se jarní dny. V čase od 11:00 do do 16:00 na Vás čeká bohatý program. Můžete se těšit na představení kouzelníka, artisty i tanečnice, školu kouzlení, žonglování i tance a mnoho dalšího. Dárky jsou připraveny pro všechny dětské návštěvníky. Ti nejšikovnější mohou vyhrát např. volné vstupy do areálu Aquacentra Šutka nebo vstup do Beachklubu Ládví.

 

Oslavit příchod jara a hezkého počasí je téměř povinnost. A proč si u toho neužít zábavu a vodní radovánky v Aquacentru Šutka?! Pro malé i velké je v neděli 3. 3. 2019 připraven bohatý program v čase od 11:00 do 16:00 s novým filmem Kouzelný park. Děti budou moci naučit se kouzlit, žonglovat, tančit. Vyzkouší si mnoho soutěží a her a je pro ně připraveno i divadélko. Prostě kouzelná neděle.

 

Malí i velcí si také mohou užít spoustu zábavy nejen v padesátimetrovém krytém bazénu, ale především v našem aquaparku, kde na ně čekají 2 tobogány, skluzavky, divoká řeka, vodopád a mnoho dalšího. Rodiče si mohou odpočinout ve vířivce a načerpat síly v našem wellness, kde jim jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

 

Neváhejte proto a přijďte si užít báječný den se svou rodinou do Aquacentra Šutka! Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

 

* děti do 12ti let mají povolen vstup pouze v doprovodu dospělé osoby, tj. osoby starší 18 let; věk dítěte do 15ti let nutno prokázat

 

Partneři akce: Beachklub Ládví, nakladatelství Mladá Fronta, nimm2, rodinný film Kouzelný park

 

Informaci o zpracování osobních údajů společností TRADE CENTRE PRAHA, a.s., IČO 004 09 316, ke kterému dochází v průběhu pořádání akcí v Aquacentru Šutka, si přečtěte na odkazu www.sutka.eu/fotografie-na-akcich-v-prostoru-aquacentra.

Back to news