Archiv of news

Zpátky do školy s Aquacentrem Šutka a filmem Playmobil ve filmu

Prázdniny jsou pryč a s nimi i léto a zábava? Kdepak! V Aquacentru Šutka je zábava pořád! V sobotu 14. 9. 2019 od 11:00 do 16:00 bude pro malé i velké školáky připravena magická diskotéka a natrénovat budou moci tělocvik, plavání, angličtinu i matematiku s figurkami Playmobil. Soutěžit se bude o báječné a hodnotné ceny, dobroty, sladkosti i o volné vstupy do areálu Aquacentra Šutka nebo Beachklubu Ládví. Na každého dětského návštěvníka pak u vchodu při odchodu bude čekat cukrová vata!

 

Vrátit se po prázdninách opět zpátky do školy není nic příjemného. Ne však v Aquacentru Šutka. Pro všechny školáky jsme si na začátek školního roku připravili báječné dobrodružství s novým filmem Playmobil ve filmu. Zábavné odpoledne plné fantazie s figurkami Playmobil si s malými i velkými školáky užijete v dolní části aquaparku. Zde se také děti dozví tajné heslo, díky kterému při odchodu dostanou vynikající cukrovou vatu.

 

Skvělý den si užijete také v padesátimetrovém krytém bazénu, ale především v našem aquaparku, kde na Vás i Vaše děti čekají 2 tobogány, skluzavky, divoká řeka, vodopád a mnoho dalšího. Rodiče si mohou odpočinout ve vířivce a načerpat síly v našem wellness, kde jim jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

 

Neváhejte proto a přijďte si užít báječný den se svou rodinou do Aquacentra Šutka! Program akce je zahrnut do běžné ceny vstupného.

 

Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

 

Partneři akce: rodinný film Playmobil ve filmu, Beachklub Ládví, nakladatelství Mladá fronta

Informaci o zpracování osobních údajů společností TRADE CENTRE PRAHA, a.s., IČO 004 09 316, ke kterému dochází v průběhu pořádání akcí v Aquacentru Šutka, si přečtěte na odkazu www.sutka.eu/fotografie-na-akcich-v-prostoru-aquacentra.

Back to news