Archiv of news

Vánoční párty v Aquacentru Šutka

Vánoční čas je také časem setkávání, dětské zábavy, radosti a společných večírků. Jedna taková vánoční párty plná smíchu a radosti na Vás čeká v Aquacentru Šutka. V sobotu 14. 12. 2019 se v aquaparku Aquacentra Šutka můžete těšit na spoustu vánočních tradic a zvyků. Přijďte k nám ozdobit stromeček, hodit papučí, zatančit na rolničkovou diskotéku nebo vyhrát skvělé ceny v soutěžích. Hodnotné dárky a sladkosti jsou připraveny pro všechny dětské návštěvníky. Ti nejšikovnější mohou soutěžit o volné vstupy do Aquacentra Šutka nebo Beachklubu Ládví.

Oslavte blížící se Vánoce v Aquacentru Šutka a zažijte báječnou vánoční párty. V sobotu 14. 12. 2019 přijďte s celou rodinou do Aquacentra Šutka a užijte si zábavu, sport i odpočinek v našem aquaparku, 50m bazénu nebo wellness. Zábava zaručena pro malé i velké.

Děti i jejich doprovod si užijí spoustu legrace nejen v padesátimetrovém krytém bazénu, ale především v našem aquaparku, kde na ně čekají 2 tobogány, skluzavky, divoká řeka, vodopád a mnoho dalšího. Rodiče si mohou odpočinout ve vířivce a načerpat síly v našem wellness, kde jim jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

Neváhejte proto a přijďte si užít báječný den se svou rodinou do Aquacentra Šutka! Program akce je zahrnut do běžné ceny vstupného. Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

 

Informaci o zpracování osobních údajů společností TRADE CENTRE PRAHA, a.s., IČO 004 09 316, ke kterému dochází v průběhu pořádání akcí v Aquacentru Šutka, si přečtěte na odkazu www.sutka.eu/fotografie-na-akcich-v-prostoru-aquacentra.

Back to news