Archiv of news

Havajská párty v Aquacentru Šutka aneb sjeď si svoji vlnu

Vrhni se do léta po hlavě, staň se surfařem a svez se na vlně přímo do Havajského ráje v Aquacentru Šutka! Už v sobotu 25. 6. 2016 se v Aquacentru Šutka koná velká Havajská párty, která jaksepatří přivítá prázdniny a rozloučí se se školním rokem. Po celé odpoledne, a to od 14:00 až do 20:00 se nezastavíme a nabídneme vám strhující program plný zábavy a soutěží, barmanské show, havajských tanců, vynikajících koktejlů a především SURF SIMULÁTOR – pro všechny od 17:30 do 20:00.
 
Přichází léto a s ním i slunce, prázdniny, dovolená, pláž, moře a především obrovský relax a zábava. Přijďte do Aquacentra Šutka ještě před začátkem prázdnin a zažijte to vše na jednom místě v sobotu 25. 6. 2016! Aquacentrum Šutka ve spolupráci s příspěvkovou organizací Osmička pro rodinu Městské části Praha 8 pro Vás připravilo pestrý program. Od 14:00 do 17:00 si přijdou na své naši malí návštěvníci s rodiči. Budou si moct zasoutěžit o hodnotné ceny, malovat, hrát si a tančit. Od 17:30 přijde na řadu párty v horní části aquaparku, kde na všechny návštěvníky bude čekat SURF SIMULÁTOR. Každý bude moci ukázat svou šikovnost a balanc a předvést nám, jak se dokáže svézt na vlně zábavy až do letních prázdnin. S krásnými havajskými tanečnicemi si zacvičíte v bazénu nebo se naučíte havajský tanec Limbo. Speciálně pro tento večer pro Vás budou ve vodním baru připraveny havajské koktejly a vše vyvrcholí barmanskou show. Jako vzpomínku na celý báječný den se můžete nechat zvěčnit v našem havajském fotokoutku.
Neváhejte proto a přijďte si užít báječný den se svou rodinou do Aquacentra Šutka! Program akce je zahrnut do běžné ceny vstupného. Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.
 
Partneři akce: příspěvková organizace Osmička pro rodinu Městské části Praha 8, nakladatelství Mladá Fronta, Nimm2 lízátka s vitamíny, CAPRI-SONNE vitamínová pitíčka, rodinný film Doba ledová: Mamutí drcnutí.

Back to news