Archiv of news

Mrazivé zážitkové saunování na Šutce

Ve čtvrtek 20. 1. máme pro všechny návštěvníky Aquacentra Šutka připravené tematické ceremoniály. Dopřejte si po novém roce relax a zábavu v jednom, v podobě tematických ceremoniálů a aromaterapií za použití 100% přírodních éterických olejů v BIO kvalitě. Profesionální saunéři Vám představí nejen saunování pomocí víření horkého vzduchu, ale také metodu polévání kamenů aromatickou přírodní esencí, těšit se můžete i na další procedury.

Z programu se můžete se těšit například na Mrazíka, Novoroční detex či Severskou očistu. Podrobný program naleznete na přiloženém plakátu. Mrazivému zážitkovému saunování bude v Aquacentru Šutka vyčleněna vždy jedna sauna a jedna pára. Ostatní bude funkční dle běžného provozu. Veškerý program saunových ceremoniálů je zahrnut do běžné ceny vstupného. Mrazivé zážitkové saunování bude probíhat v čase od 15:00 do 20:30.

Přijďte k nám zregenerovat své tělo a pobavit mysl. Veškeré bližší informace o této akci naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

Budeme se na Vás těšit!

Back to news