Archiv of news

Saunové ceremoniály ke Dni otců

Tatínkové společně s celou rodinou mohou tento den objevit nevšední zážitek ze saunování na téma PC her, Matrixu nebo třeba svůdné Francouzsky a Orientální noci. Součástí odpoledne bude i soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra. Saunové ceremoniály na různá témata, které jsou tematicky přizpůsobená ke Dni otců, mohou nejen tatínkové, ale celé rodiny vyzkoušet od 15:30 do 20:30h. Nechte se hýčkat a navštivte saunu i páru Aquacentra Šutka!
 
Chodíte rádi do sauny? Zkuste si tuto relaxaci zpříjemnit oblíbenými saunovými ceremoniály. Profesionální saunéři Vám představí techniky, díky nimž naleznete novou dimenzi saunování. Pomocí víření horkého vzduchu, polévání kamenů aromatickou přírodní esencí a díky dalším procedurám dostává saunování nový rozměr. V návaznosti na Mezinárodní den otců, který se po celém světě slaví právě 19. 6. 2016, budou připraveny saunové ceremoniály na témata blízká zejména tatínkům. Návštěvníci se mohou těšit na saunové divadlo na motivy počítačových her, Matrix, smyslné ceremoniály na téma Zrození z Perly, Francouzska, Orientální noc a další. V 16:00, 17:00 a 19:00 se tatínkové budou moci předvést a vyzkoušet svou sílu. Dá jim k tomu příležitost soutěž Windstorm Master -  soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra. Také v páře se můžete nechat hýčkat beauty procedurou s využitím kávového, bylinkového nebo medového peelingu.
 
Saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka spojují blahodárné účinky saunování,  relaxaci a odpočinek společně s výjimečným zážitkem a nevšední show. Každý si zde přijde na své – od malých po velké, od začátečníků přes zkušené milovníky sauny. Zážitkovému saunování bude v Aquacentru Šutka vyčleněna vždy jedna sauna a jedna pára. Ostatní bude funkční dle běžného provozu. Veškerý program saunových ceremoniálů je zahrnut do běžné ceny vstupného.

 

Back to news