Archiv of news

Plaveme prsa

Již po jedenácté organizuje Aliance žen s rakovinou prsu celostátní  akci pro veřejnost se symbolickým názvem „Plaveme prsa". Smyslem této akce je upozornit na dobrou prognózu v případě včasné léčby zhoubného nádoru prsu, na možnosti kvalitního života vyléčených žen a na význam podpory v průběhu léčby i po ní.

V sobotu 15. 10. 2022 bude v Aquacentru Šutka zajištěn zajímavý program v čase od 14:00 do 15:00 a v čase od 13:30 do 18:00 je vstup do areálu Aquacentra Šutka na 1 hodinu a 45 minut ZDARMA! 

V rámci doprovodného programu pro děti i dospělé v čase od 14:00 do 15:00 se můžete těšit na ukázky od záchranářů, například záchrana tonoucího. Nebude chybět ani možnost vyfotit se u podvodní stěny.

Důležité upozornění:
Vstup zdarma je možný až po 13:30. Klientovi, který vstoupí do placené zóny areálu před 13:30, poběží placený čas i po 13:30. Placený čas běží i při vstupu s permanentkou, a to v kteroukoli výše uvedenou hodinu. Doporučujeme tedy permanentky nepoužívat a na pokladně si pořídit klasický vstup.

Přijďte si zaplavat a naučit se, jak dbát o zdraví svých prsou. Podpoříte tím zároveň i ženy, které si prošly rakovinou prsu. Akce se uskutečňuje na oslavu Dne pro zdravá prsa.

Back to news