Archiv of news

Mezinárodní den žen v AC Šutka

V úterý 8. 3. 2016 od 16:00 do 20:00 hodin je pro Vás v Aquacentru Šutka připraven bohatý program. Milé lektorky Vás nadchnou pro dynamické lekce aquaerobicu. Připraveny jsou pro Vás lekce HOOPINGU, tance s obručí, díky němuž zažijete způsob pohybu, který je zábavný a radostný. Své tělo i mysl rozmazlíte díky masážnímu a kosmetickému koutku a chuťové buňky odměníte ochutnávkou čokolády. Tento významný den na závěr můžete zvěčnit v našem zábavném fotokoutku. Pro naše milé návštěvnice máme již tradičně připraveny dárky.

Již od roku 1911 svět slaví Mezinárodní den žen k připomínce stávky newyorských švadlen z března roku 1908. V letošním roce také Aquacentrum Šutka vzdá úctu všem ženám, a to nikoliv květinou, ale pestrým a nevšedním programem, kde si každá najde to své. Výběr je široký. Od lekcí aquaerobiku nebo hoopingu, přes příjemné masáže nebo kosmetické poradenství, až po zábavný fotokoutek a ochutnávky čokolád merci. Lekce hoopingu vás naučí nový a radostný způsob pohybu a vnímání svého těla i mysli. Vyzkoušejte něco nového a naučte se kouzla s obručí. Více na www.skolahoopingu.cz. Pokud se chcete zaměřit na svou krásu a pleť, vizážistky z Mary Kay Vám odborně poradí, ať už máte jakýkoliv typ pleti. Večer pak můžete zakončit masáží nebo fotokoutkem se zábavnými rekvizitami.

Vezměte tedy svou maminku, dceru, kamarádky a užijte si společné chvíle v našem aquaparku, ve wellness či vířivce, dvou finských saunách či parních lázních nebo v 50m bazénu. Těšíme se na Vás!

Back to news