Archiv of news

Den seniorů v Aquacentru Šutka - Vstup jen za 1 Kč!

Na první den v měsíci říjnu připadá každoročně Mezinárodní den seniorů. Zastavte se na chvilku, vzpomeňte na svoje blízké a v tento den udělejte radost rodičům, babičkám a dědečkům. Zajděte spolu do Aquacentra Šutka a zažijte spolu výjimečný den, na který budete všichni rádi vzpomínat. Všichni senioři nad 60 let* věku mají po celý den vstup za 1 Kč. Jako doprovodný program je pro seniory připravena zábava od společnosti HRY PRO SENIORY, kde ve spolupráci s profesionální trenérkou her se zájemci naučí mnoho zajímavého a nového. Oslavte Mezinárodní den seniorů a přijďte si užít aktivního pohybu i relaxace do Aquacentra Šutka.

 

Již od roku 1998 si svět 1. října připomíná Mezinárodní den seniorů. Právě toho dne byl totiž Organizací spojených národů a jejím tehdejším generálním tajemníkem Kofi Annanem vyhlášen rok 1999 Mezinárodním rokem seniorů. Den seniorů je oslavou všeho, co společnosti přináší staří lidé. Taktéž i Aquacentrum Šutka se rozhodlo podpořit tento den a zvýhodnit vstup na 1 Kč pro všechny návštěvníky nad 60 let*. Podpořte tento den s námi a dejte svým blízkým najevo, jak si jich vážíte a že máte zájem s nimi tento den strávit.

Kromě zmíněného doprovodného programu a drobných dárků na návštěvníky Aquacentra Šutka čeká také relaxační vířivka, vodní bar s občerstvením, padesátimetrový bazén a naše wellness, kde jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

Neváhejte proto a přijďte si ve čtvrtek 1. 10. 2017 sobě i svým blízkým zpříjemnit den. Program akce je zahrnut do ceny vstupného. Bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

*nutno prokázat

Back to news