Archiv of news

Mikulášský aquazorbing v Aquacentru Šutka

V sobotu 3. 12. 2016 čeká na všechny návštěvníky nekonečná zábava díky nafukovacím vodním atrakcím – AQUAZORBING, AQUAROLLER, VODNÍ OPIČÍ DRÁHA, VODNÍ HOUPAČKY a mnoho dalšího. Společně se všemi vodními atrakcemi na Vás u bazénu budou čekat také čerti, andělé a Mikuláš!

Prosinec je tu, Vánoce se blíží a brzy přijde i Mikuláš. Zkuste však letos prožít Mikulášskou nadílku jinak a přijďte do Aquacentra Šutka na Mikulášský Aquazorbing. V sobotu 3. 12. 2016 od 14:00 čeká na všechny návštěvníky Aquacentra Šutka velká zábavná i adrenalinová Mikulášská akce. AQUAZORBINGOVÉ KOULE, VÁLCE, OPIČÍ DRÁHA, HOUPAČKY a mnoho dalšího mohou v průběhu celého odpoledne až do 19:00 nejen děti, ale také dospělí vyzkoušet v 50m bazénu. Pozor, nově pro Vás máme připraveny také atrakce s názvem vodní ježek a vodní žebřík! Součástí celodenní akce bude moderovaný program s hudební produkcí a spoustou zábavy. Hodným dětem Mikuláš zajisté nadělí i něco dobrého na zub!

Děti i jejich doprovod si užijí spoustu legrace nejen v padesátimetrovém krytém bazénu, ale také v našem aquaparku, kde na ně čekají 2 tobogány, skluzavky, divoká řeka, vodopád a mnoho dalšího. Rodiče si mohou odpočinout ve vířivce a načerpat síly v našem wellness, kde jim jsou k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně.

Neváhejte proto a přijďte si užít báječnou Mikulášskou nadílku se svou rodinou do Aquacentra Šutka! Program akce je zahrnut do běžné ceny vstupného. Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.

 

Back to news